Wilt u comfortabel en veilig motorrijden? Dan is de juiste motorkleding onmisbaar. Wij adviseren u graag over de verschillende modellen en materialen. In onze kledingshop vindt u een uitgebreide collectie leren en textiele kleding en heeft u keuze uit ruim 500 helmen.  Nicole en Bonny nemen de tijd voor u!

Kan ik online kopen? ‘Wij willen onze klanten zo goed mogelijk en dus persoonlijk adviseren over de juiste motorkleding. Goed passende kleding en de juiste maat helm is van levensbelang. Inventarisatie van uw wensen en eisen, het type motor dat u rijdt en de hoeveelheid kilometers die u maakt, spelen hierbij  een belangrijke rol. Kortom, kom naar onze kledingshop en laat u adviseren!

Outletcorner: Wij hebben op de 2e etage om de week op zaterdag onze outlet corner geopend met  kortingen van minimaal 30% tot wel 70% afgeprijsd.  Wij bieden verschillende budget helmen vanaf € 49.95 Euro, textiel broeken, leren broeken, motorjeans, handschoenen, onderkleding, verschillende helmen en nog veel meer leuks  aan voor de koopjesjagers.

Tijdens de warme zomerdagen hebben wij heerlijke Airco in de winkel  – Nicole van de Kuinder –

 

 

 

Revit_kleding


Rev’it!


Rev’ít! is een Nederlands merk dat sinds de introductie in 1995 naam gemaakt heeft met innovatieve, functionele en modieuze motorkleding. Eigen onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in een uitgebreide kledinglijn van hoogwaardige producten voor iedere motorrijder. Of u nu een sportieve, toeristische, avontuurlijke of woonwerk-rijder bent, Rev’it! heeft wat u zoekt.

Rev’it! heeft ook een uitgebreide ‘city’ kledinglijn ontwikkeld, bestaande uit casual look motorjassen, moderne motorjeans en een bijpassende motorschoenen-lijn. Wij hebben een uitgebreide collectie Rev’it!-producten in voorraad. Hebben wij het model of de maat van uw keuze niet in de winkel, dan kunnen we dat binnen een paar dagen leveren.

Bekijk onze Rev’it producten


Macna

 

 

Het Nederlandse motorkledingmerk Macna ontwikkelt motorkleding met innovatieve en slimme oplossingen voor de ultieme motorbeleving. Eerlijk geprijsd en bereikbaar voor iedere motorrijder. Door de jaren heen introduceerde Macna diverse noviteiten die de zichtbaarheid, veiligheid en het comfort van motorrijders aanzienlijk hebben verbeterd.
Bij Night Eye werken minuscule glasdeeltjes als kleine reflectoren die de lichtstraal terugkaatsen naar de licht