Van de Kuinder Motoren

Van de Kuinder Motoren

Van de Kuinder Motoren is dan wel de oudste motorzaak van Nederland met bijna 100 jaar, we lopen altijd voorop wat betreft de ontwikkeling en mobiliteit van motoren. Als grootste Yamaha Exclusief dealer van midden Nederland bieden we een breed aanbod van Yamaha motoren aan. En uiteraard alles wat daarbij komt kijken. Je kunt bij ons terecht voor de aankoop en of verkoop van je motor, een motor huren, motoronderhoud en de aanschaf van accessoires.

Buiten dat wij Exclusief Yamaha dealer zijn, zijn wij ook een Bovag Select motorzaak en voeren wij een groot aanbod van gebruikte motoren van merken zoals Honda, Kawasaki, Suzuki, KTM, BMW en Triumph.

Kwaliteit, service en eerlijk advies

Bij Van de Kuinder Motoren staan we voor kwaliteit, service en eerlijk advies. Kwaliteit als het gaat om het aanbieden van top-occasions met Bovag garantie, goed onderhoud door onze fabrieksgeschoolde monteurs en het aanbieden van A-merken onderdelen en accessoires.

Met service bedoelen we meedenken met de klant, wensen op de juiste wijze inventariseren zodat je aankoop hieraan voldoet en afspraken komen we uiteraard na. Ons bestaansrecht en trouwe klanten behouden we door eerlijk advies en net dat stapje harder lopen. Dat doen we met passie en daar ben jij als klant het beste bij gebaat.

A-merken accessoires

Wil je je motor uitrusten met een vette uitlaat of ga je op motorvakantie en zoek je handige opbergmogelijkheden? Wij adviseren je graag over de beste en mooiste uitlaatsystemen van bijvoorbeeld Akrapovic en weten ook alles van kwalitatief hoogwaardige tassensets of koffersystemen.

Natuurlijk kun je ook terecht voor telefoonhouders, kekke spiegels, motorhoezen, ART-gekeurde sloten, allerlei smeermiddelen of een goed beenkleed voor je motorscooter. Michel en Jeroen adviseren je graag.

Snel rijden

Heb je je droommotor gekocht? Dan wil je er ook snel op rijden. Wij zullen er alles aan doen om de aflevering zo snel mogelijk te regelen. Koop je bij Van de Kuinder Motoren je top-occasion, dan is het vaak mogelijk om dezelfde dag nog te rijden! We maken de motor aflever klaar en je kan met je nieuwste aanwinst op pad.

Wil je nog speciale accessoires of een nieuw setje banden, dan kom je daar een andere keer voor terug. Geen probleem, je plant direct je afspraak in. Nieuwe motorfietsen die we in voorraad hebben, kunnen we meestal binnen 3 werkdagen afleveren.

Ons team

Met trots kunnen we zeggen dat we een fijn en betrokken team van mensen hebben die met hun enthousiasme, expertise, knowhow en klantvriendelijkheid jou als klant graag in de watten leggen.

Kom langs en maak kennis met Roger, Nicole, Nico, Michel, Michael, Remco, Jeroen, Nienke en Jelle.

Altijd welkom

Bij ons is iedereen van harte welkom. Ben je lekker aan ’t toeren, heb je een afspraak in de werkplaats, interesse in een motor of heb je gewoon zin in een lekkere bak koffie en wat motorpraat?

Kom gezellig langs, we hebben onze koffiehoek uitgebreid en daar kun je gelijk wat van onze historie zien. Want in dat bijna 100 jarig bestaan, hebben we mooie avonturen beleefd. Natuurlijk kun je dan gelijk even de nieuwste Yamaha’s bewonderen en het uitgebreide aanbod occasions langsgaan.

Motorstalling

Op de tweede verdieping hebben we plaats voor circa 30 motoren die in de koude maanden warm kunnen overwinteren. Reserveer tijdig, want anders is de stalling bij het begin van de winter volledig gevuld. Voordelen voor jou:  • Veilige en verwarmde ruimte
  • Te combineren met onderhoudsbeurt
  • Betaalbaar
  • Plaatsing mogelijk vanaf 1 november t/m eind maart
  • Kosten 30 euro per maand i.c.m. grote beurt/40 euro per maand i.c.m. kleine beurt