Motor verkopen

Ben je uitgereden en wil je je motor verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar mooie en in goede staat verkerende motoren. Vul bijgaand onderstaand contactformulier in en stuur dat voorzien van een paar duidelijke, recente foto’s retour.

Op basis van die informatie kunnen wij een richtprijs geven. Wanneer je daarna met je motor naar onze zaak komt, kunnen we een definitieve prijs noemen. Sommige zaken zijn nu eenmaal lastig vanaf een foto te beoordelen. Daarnaast willen we de motor ook graag horen lopen. Door onze ruime ervaring, ben je verzekerd van een eerlijke, marktconforme prijs. Wanneer wij daadwerkelijk tot aankoop overgaan, ontvang je de betaling direct per bank of contant. Uiteraard met het vrijwaringsbewijs. Je motor verkopen aan Van de Kuinder Motoren kan dus ook snel en gemakkelijk.

Hou bij het vaststellen van de aankoopprijs wel rekening met het feit dat de prijs iets lager kan liggen dan wanneer je je motor particulier verkoopt. Van de Kuinder Motoren levert uitsluitend in topstaat verkerende gebruikte motoren. Dat betekent dat ook de ingekochte motoren aan die hoge eisen moeten voldoen. Vaak krijgt de motor een servicebeurt, maar wanneer ook banden, ketting en dergelijke onderdelen vervangen dienen te worden, zullen we daar met de inkoopprijs rekening mee houden.

Het grote voordeel voor jou is dat je de motor veel makkelijker en sneller kwijt kan, je geen advertentiekosten hebt, geen bezoek aan de deur en geen proefrit met alle risico’s van dien en ook belangrijk, de zekerheid van je geld.

Vul hier het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook op 035 – 6214727.

Stap 1 van 2 – Gegevens van je motor

Datum Deel 1*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 3.