Yamaha kledingcollecties voor 2023 combineren stijl met functionaliteit en elegantie

De Yamaha kledingcollecties voor 2023 bieden moderne, opvallende ontwerpen die je hart sneller laten kloppen. Ze illustreren een ingrijpende evolutie wat stijl, technologieën en materialen betreft. De spirit van Yamaha modellen van gisteren en van vandaag leeft verder in elegante en opvallende kledingcollecties. Deze bevat alledaagse vrijetijdskleding, raceteamkleding, motorkleding en nieuwe items voor fans van alle leeftijden.

Yamaha’s verleden, heden en toekomst samengebracht in de kledingcollecties voor 2023.

Met de REVS collectie introduceert Yamaha met trots eigentijdse mode met een nieuwe look, die speciaal gemaakt is voor mensen met een actieve levensstijl. Met focus op harmonie tussen vloeiende lijnen en mechanische eenvoud combineert REVS de vertrouwde kwaliteit van Yamaha met fijne details en gebruiksgemak voor dagelijks gebruik. Van een mix van gerecyclede stoffen tot dynamische pasvormen en versterkte naden: de REVS Collection maakt optimaal gebruik van de nieuwste geavanceerde technologieën en hightechprocessen. Deze collectie is een weerspiegeling van hoe innoveren bij Yamaha een sleutelrol speelt in de verschuiving van het bedrijf naar meer duurzaamheid met behoud van vorm en functionaliteit.

De Scooter collectie bestaat uit opwindende innovaties in lifestylekleding. Met een sportieve maar verfijnde look, die geknipt is voor ritjes op je Yamaha (motor)scooter, geef je iedereen op straat het nakijken. Niet te missen in deze lijn is de speciale Nothing but the Max collectie, die speciaal ontworpen is om perfect bij Yamaha’s motorscooters te passen met vormen en kleuren waar je absoluut mee opvalt. Edgy maar modieus: de Scooter collectie is een begerenswaardige must-have voor stadsmensen.

De Hyper Naked collectie borduurt voort op het ruige straatimago van de Yamaha MT modellen en de grimmigheid van het Dark Side of Japan-ethos. De silhouetten in deze collectie zijn een knappe kruisbestuiving tussen street-smart vibes, wendbaarheid en het Japanse stadsleven. Met de MT-tinten zwart, cyaan en grijs als overheersende kleuren staat de Hyper Naked collectie voor een futuristische retrolook.

De Ténéré 700 World Raid collectie, die geïnspireerd is op de alom geprezen Adventure-motorfiets, weet in elk kledingstuk de zelfverzekerde, offroad mood van de Ténéré 700 vast te leggen. De Ténéré 700 World Raid collection, een modulaire en natuurgerichte collectie die de avontuurlijke rijder in staat stelt om de omstandigheden onderweg te trotseren, is een toonbeeld van precisie in pasvorm en oerdegelijkheid.

De Faster Sons collectie bestaat uit ontwerpen die teruggrijpen naar Yamaha’s rijke geschiedenis. Ze zijn een eerbetoon aan iconische Yamaha motorfietsen op en naast het circuit. Deze retrocollectie brengt vintage silhouetten uit de jaren 80-stijl terug met blauw, geel en wit als uitgesproken kleuren voor outfits die een echte eyecatcher zijn terwijl ze uitblinken in comfort.

De Racing Heritage collectie is dan weer een knipoog naar de gevoelsgeladen en iconische rode, witte en zwarte Yamaha Racing-kleuren waar het merk sinds de jaren 60 synoniem voor staat. De Racing Heritage collectie, waarin elk kledingstuk prominent voorzien is van een klassiek Yamaha speedblock, is een gedurfde, minimalistische garderobe die de klassieke Yamaha stijl omarmt.

De Monster Energy Yamaha MotoGP Team Replica collectie is geproduceerd in overeenstemming met de kleding die wordt gedragen in motorsportpaddocks over de hele wereld en is een must-have voor racefans. Deze collectie, die uitgevoerd is in zwart en geaccentueerd met Racing Blue en wit, vindt rechtstreeks haar weg van het circuit naar je kledingkast.

Yamaha pakt voor 2023 ook uit met een opwindende nieuwe collectie van novelties. De artikelen in deze lijn zijn geïnspireerd op de prachtige kledingcollecties. Ze zijn speciaal ontworpen om je ritten naar een hoger niveau te tillen. Met deze leuke en functionele merchandise van Yamaha haal je het beste uit je dagelijks leven.

De 2023 Yamaha kledingcollecties tellen meer dan 80 prachtige nieuwe stukken. De greatest hits van Yamaha uit heden en verleden komen tot leven in met zorg samengestelde collecties die fans van elke leeftijd er goed uit laten zien en zich goed doen voelen.

Ontdek meer